Käsitöihin, askarteluihin yms. ei ole intoa ollut pitkään aikaan, ja blogikin on jäänyt ihan retuperälle. Viime viikolla sain ihan mahdottoman jumppakipinän, ei olis meinannut malttaa paikoillaan olla, ja siitä sainkin ajatuksen kirjata liikkumisia ylös tänne blogiin samaan tapaan kuin Duussi vuoden alkupuoliskon. Jospa se osaltaan auttaisi pitämään intoa yllä? Alkukesästäkin tuli kyllä hyvin liikuttua, kun voitin kuukauden lahjakortin Albatrossille. Siellä tuli kokeiltua kahvakuulailua muutaman kerran, mutta enimmäkseen kävin kyllä pump-, combat- ja zumba-tunneilla. Mutta niin, viime viikon treenit siis:

  • ma 25.7. kuntotanssi+muokkaus 60 min, zumba 60 min. Ulkoilmassa, nurmikolla, ihanaa! Paljain jaloin tottakai TAJU:n jumppia.
  • ti 26.7. combat 60 min, zumba 60 min, uintia järvessä n. 30 min. Jumpat Wolfilla, joka on siitä erikoinen sali, että sinne myydään järkevän hintaisia kymppikortteja, eli ei ole mitään jäsenyyspakkoa.
  • ke 27.7. zumba 60 min, uintia/vesijuoksua/"järvizumbaa" n. 75 min. Vähänkö mahtavaa melskata järvessä! Aurinko paistoi ja vesi oli +21
  • to 28.7. puistojumppa 60 min. TAKU:n jumppa.
  • pe 29.7. Les Mills Mix 90 min (bodyjam 30 min + bodypump 30 min + bodycombat 30 min) Sykkeellä. Piti olla jumpaton päivä, mutta kun teki niin kovasti mieli...Muistin sitten että ai niin, tuonnehan minulla on viikon tutustuminen käyttämättä Jumpan jälkeen pulahdin vielä aallokkoon uimaan, aahhh.
  • la 30.7. crossing 30 min, bodypump 60 min Sykkeellä. Crossaamista kokeilin ensimmäistä kertaa, ihan hauskaahan se oli, jalkapohjiin tosin otti aika lailla.
  • su 31.7. leppoisa kävelylenkki n. 55 min. Puistozumbaan piti mennä, mutta se olikin peruttu, joten mentiinkin sitten kävelylle. Ihan hyvä vaihtoehto, mukavaa palauttelua.

Zumbaisan viikon kunniaksi veikeä zumbabiisi: