Pari päivää sitten kokeilin Yhteishyvän Ruokamaailma 10/08 -lehdessä ollutta reseptiä ja olin hyvinkin tyytyväinen lopputulokseen! Hyvää, helppoa, nopeaa:) Eli siis

Aasialainen tonnikalapasta 4 annosta

2 ps juustopasta-aineksia
1 valkosipulinkynsi
2 prk (à 185 g/72 g) tonnikalaa satay-kastikkeessa
1 rkl makeaa thai-chilikastiketta
2 tl makeaa soijakastiketta

Keitä pasta-ainekset kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan, käytä n. 1dl enemmän vettä. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi valmiiseen pataan. Lisää loput ainekset joukkoon sekoittaen.

Tein puolet tuosta annoksesta, paitsi valkosipulinkynnen laitoin kyllä kokonaan (tietty) ja chilikastikettakin liki tuon määrän. Yumyumyum!