Jaahas, onpa taas ollut taukoa kirjoittamisen suhteen...No, toisaalta kun ei ole mitään kummempaa sattunut ja toisaalta sitten taas on ollut niin kauhia kiire töitten kanssa, niin eipä tuo mikään suuri ihme liene.

Tässä taas kerran hämmästelen ajan kulua -  miten kohta voi olla jo lokakuu?! Kauhiaa vauhtia kipittävät tunnit, päivät, viikotkin...Jotenkin tuntuu että mitä vanhemmaks itse tulee, sitä nopeammin aika kuluu. Tiiä sitten.

Eilen olin Nälkäpäivä-kerääjänä. En tiedä johtuiko siitä, että oli jo kolmas ja viimeinen keräyspäivä menossa ja monet niin ollen jo keräykseen osallistuneet vai mistä, mutta aika nihkeästi ihmiset tuntuivat roposiaan lahjoittavan. Suurin osa paineli ohi isoine ostoskasseineen ja käänsi päätä toiseen suuntaan (en siis aggressiivisesti huudellut osallistumaan vaan luotin lähinnä katsekontaktin voimaan:)). Osallistujista ilahduttavan moni oli kyllä nuoria, ja sitten taas vanhuksia, nihkeimmiltä vaikuttivat sellaiset 30-40 -vuotiaat. No, mutta lahjoitinpa pari tuntia ajastani hyvään tarkoitukseen, ihan mukavaa se oli.

Syksyn tulon huomaan siitäkin, että käsityöt on alkaneet taas kiinnostaa:) Menin ompelukurssille ja kotona neulon - pipo jo valmistui, nyt on elämäni eka poncho menossa. Kouluaikoina neulominen oli yhtä pakkopullaa, mutta muutama vuosi takaperin ajattelin, että hitsi vie, nyt kyllä opettelen tekemään sukat, ja siitä sitten innostuinkin. Mutta mun käsityöinnostus painottuu tosiaan talvikauteen, suurinpiirtein syyskuusta maaliskuulle. Kesäaikaan ei langat kiinnosta.