sunnuntai, 14. syyskuu 2008
Ruokablogin paluu
Pari päivää sitten kokkasin mukavaa syysruokaa, omena-possupataa. Ohjeen löysin täältä, mutta muuntelin sitä hieman. Sipulista kun en tykkää niin sitä en laittanut lainkaan, vaan sen sijaan pari kynttä valkosipulia. Mausteina käytin rouhittua mustapippuria, suolaa ja chilijauhetta. Nestettä laitoin myös ainakin tuplasti ohjeeseen verrattuna. [piti kuvakin laittaa mutta vuodatus ei nyt ole yhteistyöhaluinen sen suhteen]
Äsken sitten tein katkarapu-porkkanawokkia. Äyriäishimo jatkuu yhä, ja alkoi vastustamattomasti tehdä mieli katkarapuja. Hetken pohdittuani mitä kaapista mahtaakaan löytyä päädyin tekemään wokkia. Ainekset:
2 porkkanaa (suikaleina)
2 valkosipulin kynttä
180 g (jätti)katkarapuja
muutama metsästä löytämäni suppilovahvero
nuudeleita
mustapippuria, chilijauhetta, paprikaa
Hyvää oli, mausteita olisi tosin saanut olla reilumminkin!
Kommentit