No nyt on talvenvaroja! Olin lauantaina kaverin mökillä ja siellä on vieressä mainio suppilovahverometsä. Kun sain silmät säädettyä suppilotaajuudelle, alkoi noita pieniä herkkuja näkyä joka puolella. Sai tarkkaan katsoa mihin astuu, jottei murskaisi potentiaalista saalista. Muutamassa tunnissa saatiin ainakin 25 litraa per nenä, vaikka jätettiin pienimmät vielä kasvamaan Koko saaliista en muistanut ottaa kuvaa, mutta tässä kuitenkin yksi korillinen:

              

Saalis on nyt suorittu pakastimeen, ja onpa siitä jo tehty soppaa ja piirakkaakin. Oli kyllä tosi mukava sienireissu! Sääkin oli mahtava, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta - jossain vaiheessa tosin tuli muutama rae. Kylmän sään ansiosta hirvikärpäsiäkään ei juuri liikkunut.

Viikonlopun lankaostokset sitten. Eivät nämä kaikki kylläkään sukkalankaa ole, vaikka otsikkoon niin laitoinkin...allitteraatio houkutteli, niin kuin usein toimittajiakin.

              

Harmaan sukkalangan hankin Tallipihan lammasmarkkinoilta. Se on 100% Kainuunharmaa-lampaan villaa, mahtavan tuntuista. Sen on valmistanut Ylätalon tila Lavajärveltä. Novitan Biancat puolestaan löysin Anttilasta, tykästyin väriin ja on kiva kun ovat myös 100% villaa. Niille ei ole vielä käyttösuunnitelmaa valmiina.