Eilen vietettiin viileästä ilmasta huolimatta tapas&sangria-iltaa terassilla, ja oikein mukavaa olikin. Sangria ja kaikki naposteltavat onnistuivat oikein hyvin. Tein ekaa kertaa tortillaa eli espanjalaista perunamunakasta. Koska joukossa oli lisäkseni toinenkin "sipulivammainen", laitoin munakkaaseen sipulin sijaan punaista paprikaa, ja se toikin mukavasti väriä. Kuvaa ei tullut kyllä kaikessa siinä tohinassa otettua.

Perunamunakas

4 perunaa
1 paprika
4 kananmunaa
1-2 rkl vettä
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1-2 rkl oliiviöljyä
kuivattua basilikaa

Kuutioi kuoritut perunat ja paprika, hauduta öljyssä pannulla kypsäksi. Vatkaa munan rakenne rikki, lisää vesi ja mausteet, kaada pannuun ja sekoittele aluksi. Paista miedolla lämmöllä, kääntääkin voi jos intoa ja taitoa riittää:) Tarjota voi niin lämpimänä kuin jäähtyneenäkin. Maistuu!