No nyt on joulupukki jo tainnut palata pajalleen Korvatunturille ja tämä tonttu voi paljastaa vielä pari lahjakonttiin valmistunutta käsityötä:
            2185096.jpg
Huovutetut hahtuvalapaset, ohje Ullasta. Punainen on lankakopassa marinoitunutta, kenties aikanaan Punatulkusta hankittua ja valkea messuilta Kauhavan lanka-aitan kojusta. Odotin niin jännityksellä pesukonehuovutuksen tulosta, etten huomannut etukäteen ottaa sen paremmin valokuvaa kuin mittojakaan. Mutta hyvin kyllä huopuivat! Punaiset melkein liiankin hyvin, sai hieman venytellä kuosiinsa. Valkoiset olivat eri koneellisessa, jossa vähensin linkousta; punaisilla se oli muistaakseni 900krs ja valkoisilla 700krs. Valkoisia huovutin vielä hieman käsin lisää. Mutta melkoinen ero linkousta muuttamalla, molemmat on nimittäin tehty S-koon silmukkamäärällä. Valkoinen hahtuva oli ehkä hieman paksumpaa.

Pesukonehuovutuksen jälkeen koristelin lapaset neulahuovuttamalla, minkä jälkeen vielä liimasin kuviot heijastinnauhasta. Mukava näitä oli tehdä, tulee varmaan tehtyä vielä lisääkin!