Viikonloppu sujahti oikein rattoisasti. Perjantai-iltana oli kaverin tuparit, joissa kokkailimme yhdessä. Ruokalistalla oli Crème Bonjour -mainoksissa näkynyt hedelmäinen juustosalaatti (niin hyvää!), ensikokeilussa tempura - melko työlästä, mutta maukasta kyllä. Friteerattiin kesäkurpitsaa, herkkusieniä ja kanasuikaleita. Viimeksimainitut olivat maukkaimpia, mutta turhan pieniä kyllä, parempi olis varmaan ostaa leike ja palastella siitä. Jälkiruokana oli jo aiemmin hyväksi todettu keksimuru-vaniljarahka (eli vaahdotetaan Crème vanilla tms, sekoitetaan rahka ja keksinmurut et voilà!). Kyllä kelpasi:D Ja seura mitä parhainta!

Syöpöttelymeininki jatkui lauantainakin, kun päädyttiin Vohvelikahvilaan - ensin suolainen versio, jossa paahtopaistia, parsaa ja valkosipulimajoneesia ja jälkkäriksi mokkavaahdolla ja suklaakastikkeella kuorrutettu voffeli. Namskismaiskis!

Tänään tein sitten linssikeittoa ekaa kertaa, siitäkin tuli oikein maukasta. En käyttänyt juuri noita aineita (sipulista en tykkää, laakerinlehtiä ja persiljaa ei kaapeista löytynyt. Mausteina käytin paprikaa, juustokuminaa ja garam masalaa.), mutta muuten seurasin ohjetta. Tulee varmasti tehtyä toistekin! Hyvä että tuli soppaa maistettua kaverin luona viikko sitten:)