Ooh, onpa tämä Vuodatuksen kojelauta kovin erinäköinen kuin ennen...On muutos varmaankin parempaan päin. On ainakin kiva, että kategorioita voi halutessaan valita useammankin.

Tällä viikolla olen ollut ahkera Hymy Ainakin jumppaamisen suhteen. Tammikuussa kun usein on kaikenlaisia tarjous- ja tutustumiskampanjoita, sellaista olen nytkin hyödyntänyt. On tullut käytyä pari kertaa bodypumpissa, tanssitunnilla, reisi-vatsa-peppu -jumpassa - ja bodycombatissa! Parhautta. Pelkäsin etukäteen, ettei kunto riitä siihen, mutta ihan hyvin se meni, hullun hauskaa oli. Se on kyl kivaa riehumista! En silti varmaankaan jäseneksi liity tuonnekaan, koska a) kallista on ja b) ärsyttää sitoutua johonkin vähintään vuodeksi, kun ei siksi ajaksi työsuhdettakaan ole. No, ensi viikolla jatkuvat edullisemmat seurajumpat, joissa syksylläkin tuli käytyä, hauskaa sielläkin on, ohjelmassa mm. circuitia ja kuntotanssia. Huomenna esimakua jumppamaratonissa, heh. Tarkoitus olisi sinnekin mennä, vaikka hieman kropassa tuntuukin tämä yllättävän aktiivinen viikko.

Töihin mennessä ajattelin kannattaa joukkoliikennettä ja kulkea n. neljän kilometrin matkan bussilla enkä autolla. Olen tulostanut oven viereen pysäkkikohtaisen aikataulun, jonka mukaan nytkin pysäkille menin. Olin pysäkillä ehkä minuuttia ennen mainittua aikaa, mutta kun bussia ei 10 minuutin sisään kuulunut, aloin olla varma myöhästyneeni siitä. No, seuraavan pitäisi tulla alle 10 minsan päästä, odottelenpa sitä. Ei vaan tullut. Jäin silti odottamaan, pakkohan sen kohta on tulla...Kaikkiaan odotin pysäkillä puolisen tuntia, siinä ajassa olisin jo kävellyt ison osan matkasta. Ja tämä siis tieosuudella, jossa kulkee kolmekin eri linjaa. Kätevää. Sitten ne kaikki köröttelevät peräkkäin. Arrgghhh. No, illalla jumpan jälkeen noista tapahtumista ärsyyntyneenä ja/tai viisastuneena päätin sitten kävellä. Ihan mukavaahan se pikkupakkasessa oli. Ja kun en hiuksia kovin huolellisesti kuivannut, ne jäätyivät hauskoiksi pötköiksi Nauru Ja juu, kyllä pipo päätä suojasi, ei päässeet aivot jäätymään.