Sieniretkiä ei ole oikein tullut tehtyä, mutta onneksi sieniä saa toriltakin:) Kävin sieltä hakemassa suppilovahveroita kokeillakseni pari viikkoa sitten lehdestä talteen ottamaani reseptiä:

Suppilovahverorisotto

pieni purjo (en laittanut)
2 valkosipulin kynttä
2 rkl öljyä tai voita
2 1/2 dl risottoriisiä
1 1/2 kanaliemikuutiota
7 dl vettä
mustapippurirouhetta
1 paprika
2 dl hienonnettuja suppilovahveroita (laitoin vähän reilumminkin)
1 dl kermaa
tuoretta basilikaa (lähikaupan valikoimat oli vähän heikot, käytin sitten kuivattua)
parmesaanilastuja

Hienonna purjo ja valkosipulin kynnet. Hauduta hetki rasvassa kattilassa. Lisää riisi ja hetken kuluttua murennetut liemikuutiot ja vesi. Anna hautua kunnes riisi on lähes kypsää. Mausta pippurilla ja lisää joukkoon kuutioitu paprika ja sienet. Hauduta hetki ja lisää kerma ja basilikasilppu. Ennen tarjolle vientiä ripottele päälle parmesaanilastuja.

Maukasta oli! Toivottavasti viikonloppuna on mukava sää, olisi sieniretki suunnitelmissa...Suppiloita talven varalle!