tiistai, 15. huhtikuu 2008
Kesäkurpitsapasta
1 kesis kuutioina
2 dl kevyttä ruokakermaa (ohjeita netissä etsiskellessäni iski joku ihme härö: tuijotin pitkään sanaa 'kerma' ja mietin että nyt tuossa sanassa on kyllä joku virhe, ei sitä noin kirjoiteta...:P)
2 valkosipulin kynttä
mustapippuria
-sekä tietenkin Auraa, ah!
Hyvää oli:) Siinä kurpitsaa pilkkoessani en edes havainnut alkavaa katastrofia: jonkin aikaa pilkottuani ihmettelin että kas, mitäs keltaista tuossa levyn reunassa on - oli sit alkanut muovinen leikkuulauta sulaa siihen! Apupöytä kun on yhä kovin täynnä kukkia, työskentelin siinä laidalla ja hupsista...Nohh, kaipa sen siitä vielä irti saa, osan rapsuttelin jo silloin lämpimänä...
Kommentit