Johan oli reissu! Ihan huippu! Kaikki meni mukavasti ja sain nähdä ja tehdä monenlaista, kertyi paljon uusia kokemuksia. Kyllä matkustaminen on sitten niin "henkistä ja avartavaa";) Kuinkahan kauan nyt maltan pysyä aloillani ennen uuden reissun suunnittelua. No toisaalta kun seuraavasta lomasta ei ole mitään tietoa niin ehkä ei kannata ainakaan kovin pitkiä reissuja varailla...

Reissu alkoi New York Citystä. Saapuessani sinne lämpötila taisi olla yli +35 C, joten tarkeni kyllä...Muina päivinä ei ihan niin kuumaa ollut, mutta tarkeni kyllä, kun kosteusprosenttikin oli melkoinen. Oli jännä kierrellä kaupungissa, jossa en koskaan aiemmin ollut käynyt, mutta joka silti tuntui ikään kuin tutulta niin monien siellä kuvattujen elokuvien ja tv-sarjojen ansiosta. Ja jossa "pakollisia" nähtävyyksiä riittää vaikka kuinka. "The city that never sleeps" kuvaa kaupunkia kyllä hyvin, niin kova vilske siellä tuntui koko ajan olevan. Mutta ei lainkaan pelottavalta tuntunut missään vaiheessa, mikä oli tietysti kiva.

                        1691191.jpg
                          Näkymä Staten Island ferryltä Lower Manhattanille

Kävin katsomassa SATC-leffan, tykkäsin kovin! Ja oli hauska heti leffan jälkeen kuljeskella samoja katuja:)

Seuraavana kohteena oli Ithacan pikkukaupunki New Yorkin osavaltiossa. Oi, kovin herttainen! Opiskelijat olivat juuri lähteneet, mutta kyllä siellä vielä muutamia pilvihemmoja liikkui...Löydettiin mainio diner, jossa syötiin suussasulavat blueberry/raspberry pancakes!

Sitten Niagaran putouksille. Oh-my-God! Ihan mielettömän kaunista. Vaikka toisaalta putoukset oli hieman pienemmät mitä olin kuvitellut, mielikuvissa ne oli jokseenkin valtavat. Mutta aikamoiset vesimassat niissä toki liikkuu.

                        1691218.jpg
                         Etualalla American Falls, taustalla Canadian (Horseshoe) Falls